Oferta i współpraca z JASFOOD jest możliwa w następujących obszarach:
Na blogu:
- Przygotowanie wpisów na zlecone tematy, z informacją o zleceniodawcy i/lub jawnym lokowaniem produktu,
- Promowanie wydarzeń branżowych, konkursów,
- Recenzje książek, ciekawych miejsc, restauracji, usług,
- Reklamy (banery i elementy graficzne – wyłącznie zgodne z ideą i poglądami jasfood.pl),
- Inne – napisz, jeśli masz ciekawy pomysł.
Poza blogiem:
- Piszę artykuły na tematy związane z żywieniem, dietetyką i zdrowym stylem życia. Moje artykuły rzetelnie opracowane i zawsze są poparte badaniami i publikacjami naukowymi – linki do przykładowych artykułów w panelu bocznym.
- Podejmuję się recenzji i testowania sprzętu AGD, zarówno do domowego użytku, jak również sprzętu profesjonalnego.
- Opracowuję przepisy kulinarne z odpowiednimi dla danego sprzętu parametrami (wkładki, książeczki, broszury, inne).
- Pomagam wdrożyć systemy bezpieczeństwa żywności GMP, GHP i HACCP w restauracjach, barach, pizzeriach, stołówkach szkolnych i przedszkolnych i innych miejscach związanych z dystrybucją żywności. Dobrze znam branżę gastronomiczną i zawsze przygotowuje dokumentację indywidualnie. Pomagam uporać się ze sprawami SANEPID, zarówno na etapie uruchamiania lokalu, jak i w trakcie jego działania.
- Jestem audytorem HACCP – przeprowadzę audyt w Twojej restauracji, stołówce, kuchni hotelowej i innych miejscach związanych z produkcją żywności.
- Prowadzę szkolenia w zakresie higieny produkcji żywności – GHP, GMP i HACCP dla pracowników gastronomii.
Ważne!
Współpraca jest możliwa wyłącznie w zakresie produktów, usług i wydarzeń, które są związane z dietetyką, żywnością, kulinariami i zdrowym stylem życia, oraz które popiera i z którymi utożsamia się JASFOOD.
Nie posiadam cennika usług i współpracy, ponieważ każdy projekt traktowany jest indywidualnie. W celu poznania dokładnej wyceny proszę o kontakt.
Agnieszka Siwik
Kontakt w sprawie współpracy: jasfood.biuro@gmail.com

SamCook
Głęboczek Vine Resort&Spa
Tęczowe ognisko
Smile
MPM
VillaPark